Za nasilje koje vam se događa ne okrivljujte sebe jer nasilje je izbor nasilnika i on snosi odgovornost za nasilje. Obratite nam se za pomoć jer niste same i izlaz uvijek postoji. Prvi korak u promjenu uvijek je najteži i zato nazovite, tu smo radi vas.

S.O.S. linija – 033 721 500
Svaki radni dan od 08 do 20 sata

Na osnovu poziva na  S.O.S. liniju 033 721-500 možete dogovoriti i dolazak u  direktno savjetovalište naše udruge.

Savjetovalište:

psihosocijalno savjetovalište

pravno savjetovalište

psihološko savjetovalište

Kroz pravno savjetovalište ne radimo zastupanje na sudovima, već taj vid usluge ostvarujete kod odvjetnika.

Za detaljne informacije o vašim pravima i mogućnostima koje su vam na raspolaganju ili ako vam je potrebna podrška i razgovor  javite nam se na 033 721-500

 

TAJNO SKLONIŠTE

Najkritičniji trenuci su neposredno nakon žrtvinog bijega od nasilnika kada su žrtve u šoku i nemaju se kuda skloniti. U takvim su situacijama najčešće prepuštene same sebi. Smještajem u Tajno sklonište ženama i njihovoj djeci daje se mogućnost za novi početak te život bez nasilja.

U  skloništu za žene i djecu žrtve nasilja u obitelji,  na tajnoj adresi, moguće je ostvariti stručnu psihološku pomoć, podršku i smještaj za 6 osoba (žena i djece).

Smještaj se može ostvariti dogovorom putem SOS telefona: 721-500, dolaskom u Savjetovalište, posredstvom nadležnog Centra za socijalnu skrb ili djelatnika/ca Policije

SOS VIROVITICA

033 721 500
Trg fra Bonifacija Gerbera 16
33 000 Virovitica
sos.vt@email.t-com.hr

JAVI NAM SE

    Tvoje ime

    Tvoja mail adresa

    Predmet

    Poruka