2Predstavnica udruge S.O.S. Virovitica sudjelovala je na studijskom putovanju u Karlovac, organiziranom za članove/ice Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Virovitičko-podravske županije. Studijsko putovanje održano je 07.07.2014. u sklopu projekta „Ojačani kapaciteti-bolji rezultati“ koji provodi Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Virovitica.

1Predstavnica udruge S.O.S. Virovitica sudjelovala je na studijskom putovanju u Karlovac, organiziranom za članove/ice Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Virovitičko-podravske županije. Studijsko putovanje održano je 07.07.2014. u sklopu projekta „Ojačani kapaciteti-bolji rezultati“ koji provodi Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Virovitica.

Na studijskom putovanju sudjelovalo je 19 članova/ica Lokalnog partnerstva za zapošljavanje VPŽ, a  svrha mu je bila upoznavanje s radom Vijeća za tržište rada Karlovačke županije i razmjena iskustva i primjera dobre prakse.

Predstavnik Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Karlovac održao je prezentaciju putem koje su se prisutni mogli upoznati s nastankom Vijeća za tržište rada Karlovačke županije te aktivnostima  i projektima koje Vijeće provodi, a nakon uvodne prezentacije s kolegama iz Karlovca razmijenjena su iskustva i problemi s kojima se oba partnerstva susreću.

Nakon odrađenog sastanka, sudionici su se uputili na ručak u obližnji restoran, a ostalo je još i malo slobodnog vremena za razgledavanje znamenitosti grada Karlovca.