U srijedu 19.10.2011. u prostorijama Hrvatskog doma Slatina održan je sastanak predstavnika LAG-ova Virovitičko-podravske županije s ciljem umrežavanja. Sastanak je održan u sklopu projekta „Građansko sudjelovanje u ruralnom razvoju“ čiji nositelj je udruga HiLS iz Osijeka s partnerima na području pet županija Republike Hrvatske.Partner za Virovitičko-podravsku županiju je S.O.S. telefon Poziv u pomoć Virovitica te je organizator aktivnosti na području VPŽ-a.U srijedu 19.10.2011. u prostorijama Hrvatskog doma Slatina održan je sastanak predstavnika LAG-ova Virovitičko-podravske županije s ciljem umrežavanja. Sastanak je održan u sklopu projekta „Građansko sudjelovanje u ruralnom razvoju“ čiji nositelj je udruga HiLS iz Osijeka s partnerima na području pet županija Republike Hrvatske.Partner za Virovitičko-podravsku županiju je S.O.S. telefon Poziv u pomoć Virovitica te je organizator aktivnosti na području VPŽ-a.
Na sastanku su sudjelovali predstavnici LAG Papuk i LAG Marinianis, a kao gost sudjelovao je Milan Medić, predstavnik LAG-a Vallis Colapis koji je predstavio njihov rad od osnutka do danas. Pokazao je načine prikupljanja sredstava za rad LAG-ova. Također, kroz svoje izlaganje osvrnuo se i na poteškoće te kroz iskustveni rad dao primjere kako ih premostiti.
Bila je potaknuta rasprava u kojoj su predstavnici županijskih LAG-ova postavljali pitanja te iskazali veliko zadovoljstvo za ovakav vid razmjene iskustava s obzirom da su svi rekli da su dobili nova saznanja i nove ideje kako dalje raditi i unaprijediti rad svoga LAG-a.