zakonoudrugama

U sklopu programa E-misija 24.03.2015. godine u prostoru Knjižnice i čitaonice Pitomača u Pitomači od 15.00-17.30. sati održat će se predstavljanje Zakona o udrugama.

 

U sklopu programa E-misija¹ 24.03.2015. godine u prostoru Knjižnice i čitaonice Pitomača u Pitomači od 15.00-17.30. sati održat će se predstavljanje Zakona o udrugama.

Cilj predstavljanja novog Zakona o udrugama je omogućiti svim zainteresiranim udrugama i njihovim predstavnicima razumijevanje istog te usklađivanje poslovanja udruga s novinama proizašlim iz novog Zakona. S obzirom da je 30.09.2015. godine krajnji rok do kojeg će sve udruge morati uskladiti svoje djelovanje i statute s novim Zakonom, predstavljanje Zakona je osmišljeno kao kraće predavanje uz mogućnost postavljanja pitanja kako bi prisutni mogli dobiti podrobnije informacije o novim člancima i poglavljima Zakona. Predstavljanje Zakona o udrugama nastavak je niza radionica u sklopu programa E-misija kojima se nastoji djelovanje udruga približiti i prilagoditi odrednicama novog Zakona o udrugama.

Radionicu će voditi djelatnica Centra za civilne inicijative.

Prijave će se zaprimati prema redoslijedu zaprimanja.

Molimo vas da prijave pošaljete na e-mail adresu sos@e-misija.info.

¹Program e-misija je dio cjelovitog Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg zajednički provode organizacije: Centar za civilne inicijative, IKS-Udruga za promicanje informatike, kulture i suživota, Savez za pravedno društvo i S.O.S. Virovitica u partnerstvu i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.