volonteri

Pozivamo sve zainteresirane osobe da se prijave na volontiranje za rad na SOS liniji s ciljem pružanja pomoći i podrške osobama u nepovoljnom položaju u organizaciji S.O.S. Virovitica.

Znanajem do promjena-za web

 

 

Pozivamo sve zainteresirane osobe da se prijave na volontiranje za rad na SOS liniji s ciljem pružanja pomoći i podrške osobama u nepovoljnom položaju u organizaciji S.O.S. Virovitica.

Za volontere/ke organizirati će se besplatni edukacijski program kako bi stekli/e znanja o principima rada na SOS liniji, reagiranja u kriznim situacijama i oblasti rada volontera/ki u pružanju usluga. Edukacija će se održavati kroz tri modula – termini edukacija: 28.04.2015., 12.05.2015. i 26.05.2015. Radionice će voditi stručna osoba educirana za savjetovanje i pružanje pomoći i podrške s dugogodišnjim iskustvom rada na SOS liniji.

Volonteri/ke koji/e završe edukaciju volontirati će na SOS liniji u prisustvu stručne osobe (mentora/ice) dok ne budu osnaženi/e za samostalno dežurstvo.

Tko se može prijaviti:

  • punoljetne osobe,
  • motivirane za pomoć drugima,
  • komunikativne, empatične, tolerantne,
  • odgovorne i etične.

Rok za prijavu: 24.04.2015.

Kako se prijaviti:

Pisanu prijavu poslati putem e-maila – sos.vt@email.t-com.hr, faxa – 033 721 922 ili poštom na adresu: Trg fra Bonifacija Gerbera bb, 33000 Virovitica

Pismena prijava treba sadržavati:

  • životopis i
  • motivacijsko pismo koje sadrži opis dosadašnjeg iskustva, vještina i znanja, kao i motivaciju za volontiranje na SOS liniji.

Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem telefona na 033 721 500 ili putem maila sos.vt@email.t-com.hr.

 

* volontiranje se organizira u sklopu projekta „Znanjem do promjena“ kojeg provodi udruga S.O.S. – savjetovanje, osnaživanje, suradnja i partnerske organizacije Udruga žena „HERA“ Križevci i Centar za podršku i razvoj civilnog društva „DELFIN“. Cilj projekta je unaprjeđenje sposobnosti OCD-a za pružanje socijalnih usluga i jačanje partnerstva i suradnje civilnog društva s ostalim dionicima koji djeluju u području pružanja socijalnih usluga. Projekt čija je vrijednost 749.957,00kn sufinancira Europska unija u sklopu Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade RH.

SOS VIROVITICA - Zaglavlje JPEG