Županija Virovitičko-podravska u suradnji s udrugom S.O.S. telefon-POZIV U POMOĆ organizira Dan udruga Virovitičko-podravske županije 28.08.2010. (subota) u prostoru Doma oružanih snaga RH sa početkom u 9 sati. Pozivamo udruge da se prijave na sudjelovanje na Danu udruga Virovitičko-podravske županije koji će se održati 28. kolovoza 2010. (subota) u prostorijama Doma oružanih snaga, Virovitica s početkom u 09:00 sati. Program će biti upotpunjen nastupima kulturno-umjetničkih društava u poslijepodnevnim satima (s početkom u 13:00 sati).

Dan udruga Virovitičko-podravske županije prigoda je da se udruge predstave zainteresiranim posjetiteljima za koje je ulaz slobodan, kao i da se upoznaju međusobno.

Svaka udruga izlagač ima priliku predstaviti svoj rad na štandu kako bi posjetitelji imali što bolju informaciju o radu udruga te kako bi se i sami mogli uključiti u njihov rad. Udruge imaju mogućnost osim štanda izvesti na pozornici kratku pjesmu, ples, predstavu i sl. Napominjemo da će se i ove godine vršiti izbor najbolje uređenog štanda.

Zainteresirane udruge za sudjelovanje na Danu udruga trebaju popuniti prijavnicu i odrediti osobu za daljnje kontaktiranje. Prijave treba poslati zaključno sa 16.08.2010. e-mailom na sos.vt@email.t-com.hr, poštom na adresu S.O.S. telefon – POZIV U POMOĆ, Trg fra Bonifacija Gerbera bb, 33000 Virovitica, faxom na broj 033 721 922 ili donijeti osobno u prostorije Udruge.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 12:00 do 16:00 sati na telefon 033 721 500.

Medijski pokrovitelji manifestacije su Radio Virovitica, Virovitički list i portal www.icv.hr.

Preuzmite prijavnicu

Prijavnica za sudjelovanje na Danima Udruga Virovitičko-podravske županije.