foto

Pozivamo Vas na završnu konferenciju projekta ”I will-I know-I can!” koja će se održati u ponedjeljak 08.12.2014. godine u prostorijama Doma Hrvatske vojske u Virovitici, Matije Gupca 5, s početkom u 11.00 sati.foto

Pozivamo Vas na završnu konferenciju projekta ”I will-I know-I can!” koja će se održati u ponedjeljak 08.12.2014. godine u prostorijama Doma Hrvatske vojske u Virovitici, Matije Gupca 5, s početkom u 11.00 sati.

Na konferenciji će sudjelovati Anka Slonjšak, pravobraniteljica za osobe s invaliditetom, Višnja Ljubičić, pravobraniteljica za ravnopravnost spolova i Marica Mirić, koordinatorica programa i projekata SOIH-a.

Projekt I will – I know – I can, u skopu kojeg se organizira konferencija za cilj ima doprinijeti smanjenu diskriminacije i marginaliziranosti osoba s invaliditetom i žena žrtava nasilja s invaliditetom na području Virovitičko-podravske županije. Nositeljica projekta je udruga S.O.S. savjetovanje, osnaživanje, suradnja, partnerska organizacija je Udruge osoba s invaliditetom Slatina, a financiran je od strane Europske unije u sklopu Europskog instrumenta za demokraciju i ljudska prava (EIDHR) i sufinanciran od strane Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Kako bismo obilježili završetak projekta, nakon radnog dijela konferencije uslijedit će prigodan domjenak.

Molimo da dolazak i sudjelovanje Vas ili Vašeg predstavnika potvrdite elektronskom poštom na sos.vt@email.t-com.hr ili telefonom na broj 033/721 500 najkasnije do 04.12.2014. godine.

Nadamo se da ćete odvojiti dio svog vremena i pridružiti nam se na konferenciji.

Radujemo se Vašem dolasku!