strat1

U sklopu programa E-misija*, 15.12.2015. godine od 12.00-16.00 sati u prostorijama Centra za socijalnu skrb Virovitica, ulica Vladimira Nazora 1, održat će se radionica ”Strateško razmišljanje i planiranje”.plan2

U sklopu programa E-misija*, 15.12.2015. godine od 12.00-16.00 sati u prostorijama Centra za socijalnu skrb Virovitica, ulica Vladimira Nazora 1, održat će se radionica ”Strateško razmišljanje i planiranje”.

Cilj ove radionice je predstaviti sudionicima potrebu planiranja rada i razvoja neprofitnih organizacija na dulje vremensko razdoblje. Osim planiranja programskih područja i pravaca djelovanja, proračuna, odnosa sa medijima i sl. u budućnosti; potrebno je razvijati i strateško razmišljanje. Odgovarat ćemo na pitanja tko je najbolji da nam pomogne oko izrade strateškog plana i vođenja procesa planiranja. Treba li nam vanjski stručnjak ili da se toga sami primimo? Kada se radi strateški plan i kome se on pokazuje? Je li strateški plan javni dokument?

Radionicu će voditi djelatnici Centra za civilne inicijative.

Broj sudionika je ograničen na 20. Prijave će se zaprimati prema redoslijedu zaprimanja.

Molimo vas da prijave pošaljete na e-mail adresu sos@e-misija.info ili putem telefona na broj 033 721 500 najkasnije do 14.12.2015. u 12.00 sati.

*Program e-misija je dio cjelovitog Programa regionalnog razvoja civilnog društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg zajednički provode organizacije: Centar za civilne inicijative, IKS-Udruga za promicanje informatike, kulture i suživota, Savez za pravedno društvo i S.O.S. – savjetovanje, osnaživanje, suradnja i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.