Znanajem do promjena-za web

Pozivamo Vas na početnu konferenciju projekta ”Znanjem do promjena” koja će se održati u srijedu 28.01.2015.g. u Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije s početkom u 11 sati.Znanajem do promjena-za webPozivamo Vas na početnu konferenciju projekta ”Znanjem do promjena” koja će se održati u srijedu 28.01.2015.g. u Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije s početkom u 11 sati.

Konferencija je sastavni dio projekta nositeljice udruge S.O.S. savjetovanje, osnaživanje, suradnja Virovitica i partnerskih organizacija Udruga žena „HERA“ Križevci i Centar za podršku i razvoj civilnog društva „DELFIN“. Projekt čija je vrijednost 749.957,00kn sufinancira Europska unija u sklopu Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade RH.

Cilj projekta je unaprjeđenje sposobnosti OCD-a za pružanje socijalnih usluga i jačanje partnerstva i suradnje civilnog društva s ostalim dionicima koji djeluju u području pružanja socijalnih usluga

Molimo Vas da svoje sudjelovanje ili sudjelovanje Vašeg predstavnika/ice potvrdite na mail sos.vt@email.t-com.hr ili na telefon 033 721 500 najkasnije do 23.01.2015. godine.

Iskreno se nadamo da ćete odvojiti svoje vrijeme i pridružiti nam se na predstavljanju projekta.

 

SOS VIROVITICA - Zaglavlje JPEG