web1Pozivamo Vas na predavanje o odgovornom roditeljstvu koje će se održati 21.05.2015.godine u Gradskoj knjižnici i čitaonici Slatina s početkom u 17.30 sati. Predavanje se organizira u sklopu projekta „Djeca svojih postupaka“ u suradnji sa Gradskom knjižnicom i čitaonicom Slatina.

web1

Pozivamo Vas na predavanje o odgovornom roditeljstvu koje će se održati 21.05.2015.godine u Gradskoj knjižnici i čitaonici Slatina s početkom u 17.30 sati. Predavanje se organizira u sklopu projekta „Djeca svojih postupaka“* u suradnji sa Gradskom knjižnicom i čitaonicom Slatina.

Gost predavač je prof.dr.sc. Josip Janković, psiholog i sociolog s dugogodišnjim znanstvenim i praktičnim iskustvom u radu s djecom, mladima i obiteljima, koji je ujedno autor ”Malih kreativnih socijalizacijskih skupina” te mnogih publikacija na temu dječje psihologije, roditeljstva i obitelji.

*Projekt „Djeca svojih postupaka“ provodi udruga S.O.S. Virovitica u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Virovitica, financiran od strane Ministarstva za socijalne politike i mladih, koji za cilj ima izgradnju kulture nenasilja poticanjem pozitivnih oblika ponašanja kod djece i mladih i jačanjem kompetencija za odgovorno roditeljstvo u Virovitičko-podravskoj županiji.

Radujemo se vašem dolasku!