za web1U srijedu 31.05.2017. u Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije održan je okrugli stol pod nazivom „Prostori suradnje udruga i lokalne samouprave“. Okrugli stol organiziran je u sklopu programa E-misija a rezultat je suradnje Centra za civilne inicijative i domaćina: Virovitičko-podravske županije, Grada Virovitice i Udruge SOS Virovitica, koja je četiri godine bila suradna organizacija programa E-misija.

 za web2U srijedu 31.05.2017. u Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije održan je okrugli stol pod nazivom „Prostori suradnje udruga i lokalne samouprave“. Okrugli stol organiziran je u sklopu programa E-misija a rezultat je suradnje Centra za civilne inicijative i domaćina: Virovitičko-podravske županije, Grada Virovitice i Udruge SOS Virovitica, koja je četiri godine bila suradna organizacija programa E-misija.

Na okruglom stolu okupili su se predstavnici organizacija civilnog društva s područja Virovitičko-podravske županije te predstavnici jedinica lokalne i regionalne samouprave.

Raspravljalo se o međusobnoj suradnji te izazovima i problemima s kojima se organizacije civilnog društva susreću u svome radu, ali i prilikom suradnje s drugim organizacijama pa i tijelima javne vlasti.

Zaključeno je kako su ovakvi susreti potrebni i korisni svim dionicima u lokalnim zajednicama, jer iako djelujemo na različit način i u različitim područjima, svima nam je zajednički cilj a to je razvijena i raznovrsna lokalna zajednica, a to je nemoguće postići bez međusobne suradnje i uvažavanja.