web2

Radionica pod nazivom ”Osnove priprema projektnih prijedloga” organizirana u sklopu programa E- misije, održana je 15.03.2014. godine u prostoru Centra za socijalnu skrb Virovitica na kojoj je sudjelovalo je 11 predstavnika/ica odgojno-obrazovnih ustanova i organizacija civilnog društva s područja Virovitičko-podravske županije.web1

Radionica pod nazivom ”Osnove priprema projektnih prijedloga” organizirana u sklopu programa E- misije, održana je 15.03.2014. godine u prostoru Centra za socijalnu skrb Virovitica na kojoj je sudjelovalo je 11 predstavnika/ica odgojno-obrazovnih ustanova i organizacija civilnog društva s područja Virovitičko-podravske županije.

Tema i svrha radionice bila je proširiti znanje sudionika/ica o izradi projektnih prijedloga koji su usmjereni na domaće donatore, ministarstva, veleposlanstva u Republici Hrvatskoj, zaklade, banke, tvrtke i slično. Kroz uvod o osnovama,  pripremanju i pisanju natječaja, sudionici su se upoznali i s raznim vrstama financiranja te planiranjem i provedbom projekata. Radom u grupama sudionici su zatim učestvovali u vježbama gdje su mogli implementirati informacije prikupljene na radionici.

Program E-misija je dio cjelovitog Programa regionalnog razvoja civilnog društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg zajednički provode : Centar za civilne inicijative, IKS-Udruga za promicanje informatike, kulture i suživota, Savez za pravedno društvo i S.O.S. –savjetovanje, osnaživanje, suradnja; u partnerstvu i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.