U sklopu projekta projekta “Skini masku, otkrij nasilnika!” kojeg provodi udruga S.O.S. Virovitica u partnerstvu s Hrvatskom udrugom pripovjedača Pričalica 20.06.2022. godine u Kazalištu Virovitica s početkom u 12.00 sati održana je promocija kazališne predstave „Skini masku, otkrij nasilnika!“

Promocija kazališne predstave održana je sa ciljem da se mladima i dionicima koji rade sa mladima na zanimljiv i izrazito pristupačan način prikaže problem vršnjačkog nasilja

U izradi kazališne predstave sudjelovali su polaznici dramskog studija Kazališta Virovitica što je doprinijelo većoj prihvaćenosti predstave s obzirom da su u njemu sudjelovali mladi što je iz  njihove perspektive dalo viđenje problema vršnjačkog nasilja .

Za tekst predstave, režiju i dramsko-pedagoško vodstvo zaslužna je Snježana Lančić,  za ton Mario Nađ, rasvjeta Domagoj Garaj te produkciju Hrvatska udruga pripovjedača „Pričalica“.

Projekt je sufinanciran sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, a usmjeren je ka prevenciji pojavnih oblika nasilja nad i među mladima putem pružanja pomoći i podrške žrtvama nasilja te podizanje razine svijesti društva inovativnim i kreativnim pristupom o negativnim učincima nasilnog ponašanja u Virovitičko-podravskoj županiji.