web 1

U sklopu projekta I will – I know – I can 14.10.2013. u Višnjici je održana druga po redu jednodnevna radionica pod nazivom „Principi rada na S.O.S. liniji“ na kojoj je sudjelovao 21 član/ica organizacija osoba s invaliditetom i organizacija koje rade s osobama s invaliditetom.web2

U sklopu projekta I will – I know – I can 14.10.2013. u Višnjici je održana druga po redu jednodnevna radionica pod nazivom „Principi rada na S.O.S. liniji“ na kojoj je sudjelovao 21 član/ica organizacija osoba s invaliditetom i organizacija koje rade s osobama s invaliditetom.

Svrha radionice bila je usvajanje osnovnih principa rada sa žrtvama nasilja i rada na S.O.S.liniji za pomoć ženama žrtvama nasilja. Radionicu je vodila Desa Kolesarić.

Krajem listopada održat će se posljednja u ciklusu jednodnevnih radionica namijenjenih prvenstveno članovima/icama udruga osoba s invaliditetom i udrugama koje rade s osobama s invaliditetom. Tema posljednje u nizu radionica biti će „Tehnike nošenja sa stresom“.

Projekt I will – I know – I can, u skopu kojeg se održavaju radionice, za cilj ima doprinijeti smanjenu diskriminacije i marginaliziranosti osoba s invaliditetom i žena žrtava nasilja s invaliditetom na području Virovitičko-podravske županije. Nositeljica projekta je udruga S.O.S. savjetovanje, osnaživanje, suradnja, partnerska organizacija je Udruge osoba s invaliditetom Slatina, , a financiran je od strane Europske unije u sklopu Europskog instrumenta za demokraciju i ljudska prava (EIDHR) i sufinanciran od strane Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.