U subotu, 03. rujna, u sajamskom prostoru Viroexpo-a u Virovitici održan je peti Dan udruga Virovitičko-podravske županije. Manifestacija se tradicionalno održava u povodom obilježavanja dana županije, a ove godine organizirana je u sklopu sajma Agroexpo Organizatori ovogodišnje manifestacije su županija Virovitičko-podravska i  udruga S.O.S. telefon. U subotu, 03. rujna, u sajamskom prostoru Viroexpo-a u Virovitici održan je peti Dan udruga Virovitičko-podravske županije. Manifestacija se tradicionalno održava u povodom obilježavanja dana županije, a ove godine organizirana je u sklopu sajma Agroexpo Organizatori ovogodišnje manifestacije su županija Virovitičko-podravska i  udruga S.O.S. telefon.

Na ovogodišnjoj manifestaciji okupilo se 37 udruga s područja Virovitičko-podravske županije, kao i  gostujuće udruge  Centar za podršku i razvoj civilnog društva „Delfin“ iz Pakraca, Udruga žena iz Vukovara, P.G.D.I. iz Belog Manastira, Ženska soba iz Zagreba i PRONI Centar za socijalno podučavanje iz Osijeka.

Udruge su prikazom svojih materijala i radova prezentirale svoje aktivnosti zainteresiranim posjetiteljima. Razmijenjena su iskustva između udruga i sklopljena nova poznanstva i uspostavljena potencijalna suradnja. Program Dana udruga i ove je godine bio upotpunjen nastupima kulturno umjetničkih društava u poslijepodnevnim satima.

Sudionici su ispunjavali evaluacijske upitnike, putem kojih je dobivena povratna informacija o njihovom zadovoljstvu s cjelokupnom manifestacijom. Komentari su uglavnom vrlo pozitivni što nam daje poticaj za organizacijom ovakve manifestacije i u budućnosti.

I ove godine  birao se najbolji uređeni izložbeni prostor – štand. U izboru su sudjelovali svi sudionici manifestacije a priznanje za najbolje uređen štand, prema glasovima sudionika, dobilo je Kulturno-umjetničko društvo „Podravka“ iz Starogradačkog Marofa.

no images were found