stop aidsU sklopu projekta “Znam pa me nije strah!” udruga S.O.S. Virovitica organizira obilježavanje 1.12. Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a i to prigodnom uličnom akcijom koja će se održati 30.11. (subota) ispred Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica od 10-12h na kojoj će se dijeliti promotivni materijali  i STOP AIDS Party koji će se održati u periodu od 21-00 sati satima u odabranim ugostiteljskim objektima na području Virovitičko-podravske županije (Virovitica: Pub, Boom, Music Club, Bolero; Orahovica: Blues; Slatina: Haustor)stop aidsU sklopu projekta “Znam pa me nije strah!” udruga S.O.S. Virovitica organizira obilježavanje 1.12. Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a i to prigodnom uličnom akcijom koja će se održati 30.11. (subota) ispred Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica od 10-12h na kojoj će se dijeliti promotivni materijali  i STOP AIDS Party koji će se održati u periodu od 21-00 sati satima u odabranim ugostiteljskim objektima na području Virovitičko-podravske županije (Virovitica: Pub, Boom, Music Club, Bolero; Orahovica: Blues; Slatina: Haustor)

Cilj je osvijestiti što više mladih da je ključno njihovo odgovorno ponašanje kako bi prvenstveno zaštitili sebe i kako bi se smanjila problematika HIV/AIDS-a.
Također, želimo ukazati na važnost destigmatizacije oboljelih kako bi mogli aktivno sudjelovati u društvu.

HIV se smatra pandemijom 21 stoljeća, globalnim ubojicom koji ne bira dob, spol, nacionalnost, vjeru ili spolnu orijentaciju.
HIV/AIDS ne bira, ali ti mozes!

Projekt se provodi u suradanji s Udrugom P.A.U.K. Orahovica i Udrugom mladih Krik Slatina, a donator projekta je HEP d.d.