Stop_nasilju_BlackPovodom Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama Udruga S.O.S. Virovitica održati će javnu akciju u subotu, 21.09., u periodu od 10 – 12 sati ispred Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica s ciljem senzibiliziranja javnosti o problematici obiteljskog nasilja.nasilje-nad-zenama

 

Povodom Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama Udruga S.O.S. Virovitica održati će javnu akciju u subotu, 21.09., u periodu od 10 – 12 sati ispred Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica s ciljem senzibiliziranja javnosti o problematici obiteljskog nasilja.

Ovom prilikom građani i građanke moći će se putem promotivnih materijala  informirati o problematici nasilja te kome se obratiti u slučaju da su žrtve obiteljskog nasilja ili da u blizini imaju nekoga tko proživljava nasilje.

Akciji će se pridružiti predstavnici/e Policijske uprave Virovitičko-podravske i predstavnice Povjerenstva za ravnopravnost spolova Virovitičko-podravske županije.

Pozivamo sve građane da nam se pridruže i da zajedno pošaljemo jasnu poruku da nasilje nije problem pojedinca, već društva u cjelini.

Ova javna akcija održava se u sklopu projekta „Sigurno mjesto“ financiranog od strane Europske unije.