web1

Udruga S.O.S. Virovitica i županija Virovitičko-podravska i ove godine organiziraju Dan udruga Virovitičko-podravske županije 2013. Manifestacija se organizira povodom obilježavanja Dana županije, a održat će se 31.08.2013. od 8 do 15 sati na Trgu kralja Tomislava (kod sata) u sklopu sajma Agroexpo.Dan udruga

Udruga S.O.S. Virovitica i županija Virovitičko-podravska i ove godine organiziraju Dan udruga Virovitičko-podravske županije 2013. Manifestacija se organizira povodom obilježavanja Dana županije, a održat će se 31.08.2013. od 8 do 15 sati na Trgu kralja Tomislava (kod sata) u sklopu sajma Agroexpo.

Svečano otvorenje, kojem će nazočiti župan Tomislav Tolušić predviđeno je za 10.30 sati.

Na tradicionalnoj manifestaciji koja se održava sedmi put prijavljeno je 45 udruga s područja Virovitičko-podravske županije koje će predstaviti svoj rad putem informativnog štanda kako bi se posjetitelji što bolje informirali o njihovom radu te kako bi se i sami mogli uključiti u njihov rad. Dan udruga VPŽ-a prilika je članovima i članicama udruga da se međusobno bolje upoznaju, izmjene iskustva i dogovore moguće buduće suradnje.

I ove godine dodijeliti će se nagrada za najuređeniji štand „NAJ štand“ prema glasovima sudionika i održati će se bogati kulturno umjetnički program koji slijedi nakon svečanog otvorenja.

Pozivamo sve građane da svojim dolaskom podrže rad udruga i na takav neformalni način odaju priznanje dosadašnjem trudu i radu udruga i njihovih članova.