Županija Virovitičko-podravska u suradnji s udrugom S.O.S. telefon-POZIV U POMOÆ organizira Dan udruga Virovitičko-podravske županije 29.08.2009. (subota) u prostoru Doma oružanih snaga RH sa početkom u 9 sati.

Pozivamo udruge da se prijave na sudjelovanje na Danu udruga Virovitičko-podravske županije koji će se održati 29. kolovoza 2009. (subota) u prostorijama Doma oružanih snaga, Virovitica s početkom u 09:00 sati. Program će biti upotpunjen nastupima kulturno-umjetničkih društava u poslijepodnevnim satima (s početkom u 13:00 sati).

Dan udruga Virovitičko-podravske županije prigoda je da se udruge predstave zainteresiranim posjetiteljima za koje je ulaz slobodan, kao i da se upoznaju međusobno.

Svaka udruga izlagač ima priliku predstaviti svoj rad na štandu kako bi posjetitelji imali što bolju informaciju o radu udruga te kako bi se i sami mogli uključiti u njihov rad. Udruge imaju mogućnost osim štanda izvesti na pozornici kratku pjesmu, ples, predstavu i sl. Napominjemo da će se ove godine vršiti izbor najbolje uređenog štanda.

Zainteresirane udruge za sudjelovanje na Danu udruga trebaju popuniti prijavnicu i odrediti osobu za daljnje kontaktiranje. Prijave treba poslati zaključno sa 17.08.2009. e-mailom na sos.vt@email.t-com.hr, poštom na adresu S.O.S. telefon – POZIV U POMOÆ, Trg fra Bonifacija Gerbera bb, 33000 Virovitica, faxom na broj 033 721 922 ili donijeti osobno u prostorije Udruge.

Prijavnicu za sudjelovanje na Danu udruga 2009 možete preuzeti OVDJE>>