Udruga S.O.S. Virovitica u partnerstvu s Klubom mladih Virovitica provodi projekt „Iskoristi svoje potencijale!“* u sklopu kojeg organizira  online tribinu o sudjelovanju mladih u društvenom i političkom životu lokalne zajednice.

Tribina će se održati putem  aplikacije Google meet 15.12.2020. godine s početkom u 16:00 sati.

Na tribini sudjeluju:

  • Renata Taušan, tajnica kluba Mladih Virovitica, članica udruge Europski parlament mladih u Hrvatskoj
  • Edita Vidak , predsjednica Savjeta mladih Virovitica
  • Tomislav Kožnjak, član Gradskog savjeta mladih grada Virovitice, Županijskog Savjeta mladih Virovitičko – podravske županije i udruge mladih „Klub mladih Virovitica“

Tribinu moderira : Desa Kolesarić, predsjednica udruge S.O.S. Virovitica

Tribina je namijenjena mladima koji su zainteresirani za društvene i političke procese unutar svojih lokalnih zajednica i koji svojim angažmanom mogu i žele provoditi promjene usmjerene prema lokalnoj politici za mlade. Cilj tribine je prikupiti razmišljanja mladih sa područja Virovitičko-podravske županije  o mogućnostima uključivanja u različite procese unutar lokalne zajednice. Svi polaznici tribine moći će interaktivno sudjelovati.

Molimo Vas da se za sudjelovanje prijavite putem e-maila: sos.vt@email.t-com.hr ili telefona 033 721 500 najkasnije do  14.12.2020.godine kako bi vam mogli na vrijeme poslati link za sudjelovanje na online edukaciji.

 

 

 

 

*Projekt „Iskoristi svoje potencijale!“ jednogodišnji je projekt  koji financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, a provodi ga udruga S.O.S. Virovitica u partnerstvu sa Klubom mladih Virovitica. Cilj projekta je poticanje mladih na području Virovitičko-podravske županije za preuzimanje uloge aktivnog građanina u rješavanju pojedinih društvenih problema.