Dana, 11. studenog 2021. godine održali smo 3. online radionicu pod nazivom “Fizičko zdravlje”  u  sklopu projekta “Odgovoran, ponosan i zadovoljan roditelj = Sretna obitelj” kojeg provodi udruga S.O.S. Virovitica. Radionicu je vodila  Nives Ivoš, magistra psihologije.

Rođenje djeteta je raskrsnica u životu muškarca i žene I polazište mnogih značajnih promjena i novih navika, za što je potrebno strpljenje, dobro raspoloženje i pravi plan.  Razdoblje nakon poroda tijekom kojeg se žensko tijelo vraća u stanje prije trudnoće naziva se babinje. Traje otprilike šest do osam tjedana, a za to se vrijeme žena oporavlja od porođaja. Porod je za svaku ženu drugačije iskustvo, stoga i oporavak nakon njega za svaku od njih izgleda drugačije.

 

 

 

 

 

 

Projekt „Odgovoran, ponosan i zadovoljan roditelj = Sretna obitelj“ jednogodišnji je projekt  kojeg financira Središnji državni ured za demografiju i mlad , a provodi ga udruga S.O.S. Virovitica. Cilj projekta je unaprijediti roditeljske kompetencije  sadašnjih i budućih roditelja u Virovitičko-podravskoj županiji kroz edukaciju, podršku i  osnaživanje u razumijevanju roditeljskih uloga.