Dana 18.12.2020.godine smo sudjelovali na  online partnerskom sastanku u sklopu projekta “Nova znanja- nove prilike” .

Na sastanu su bile nazočne predstavnice nositelja projekta iz Udruge žena Vukovar te predstavnice partnerskih organizacija iz Mirovne grupe Oaza Beli Manastir, Centra za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca te S.O.S. – savjetovanje, osnaživanje, suradnja iz Virovitice.
Tema sastanka bila je nastavak nadolazećih aktivnosti u projektu, realizacija prezentacijsko-komunikacijsko-motivacijskih radionica u uvjetima pandemije uzrokovane COVIDOM-19.
Radionica Prezentacijsko-komunikacijsko-motivacijske vještine namijenjena je dugotrajno nezaposlenim osobama kako bi ih radom na razvoju mekih vještina, posebice komunikacijskih vještina, potakli na aktivnije sudjelovanje na tržištu rada.
Projekt „Nova znanja – nove prilike“ usmjeren je ka poticanju ravnopravnijeg položaja marginaliziranih skupina na tržištu rada, a pruža im veću mogućnost zapošljavanja, razvoj socijalnih vještina, te bolju socijalnu uključenost u život zajednice. Projekt traje od 18 listopada 2019. do 18. travnja 2021., odobren je iz poziva “Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina” UP.02.1.1.06., ukupna mu je vrijednost 833 tisuće kuna, a financira se sredstvima Europske Unije u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu.