U periodu od 16. – 22. 11. u prostorijama Udruge S.O.S telefon-poziv u pomoć održan je ciklus DJ radionica. DJ radionice održale su se u sklopu projekta „Mogu, hoću i znam biti kreativan i neovisan“ uz financijsku potporu Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti. Glavni cilj ovoga projekta je ponuditi mladima nove i njima zanimljive načine za provođenje slobodnog vremena kako bi razvili svoje…

U periodu od 16. – 22. 11. u prostorijama Udruge S.O.S telefon-poziv u pomoć održan je ciklus DJ radionica. DJ radionice održale su se u sklopu projekta „Mogu, hoću i znam biti kreativan i neovisan“ uz financijsku potporu Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

Glavni cilj ovoga projekta je ponuditi mladima nove i njima zanimljive načine za provođenje slobodnog vremena kako bi razvili svoje samopouzdanje i samopoštovanje te kako bi se mogli oduprijeti negativnim oblicima ponašanja.

Voditelj DJ radionica bio je DJ Venom – finalist na DMC World 2000, DMC 2003 ex yu prvak i Heineken thirst 2005 prvak i član izvrsnog odbora JABBA-CREW-a.

Kroz tjedan dana polaznici radionica stekli su osnovna znanja iz DJ-inga, a naučene vještine prezentirali su u subotu 22. 11. 2009. u caffe baru Barcode Caffe u Virovitici.

no images were found