Dana 14. prosinca održan je intervizijski sastanak  u sklopu redovnih aktivnosti projekta “Sigurna kuća – podizanje kvalitete psihosocijalne podrške i boravka”

Na sastanku se raspravljalo o predstojećim projektnim aktivnostima ali i načinu provedbe istih. Razgovaralo se o problemima partnera s kojima se susreću tijekom obavljala aktivnosti, pogotovo tijekom pandemije COVID – 19.

Cilj projekta „Sigurna kuća –podizanje kvalitete psihosocijalne podrške i boravka“ je unaprijediti socijalne usluge za žrtve obiteljskog nasilja kroz unaprjeđenje usluga psihosocijalne podrške, dežurstva, smještaj, anonimno savjetovanje kao i kroz aktivnosti prevencije, jačanje kapaciteta stručnjaka te senzibilizaciju javnosti. Projekt „Sigurna kuća –podizanje kvalitete psihosocijalne podrške i boravka“ financirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. projekt provodi Grad Bjelovar u partnerstvu sa Udrugom „Iris“ Bjelovar, Udrugom“ HERA“ Križevci, Udrugom S.O.S. Virovitica te Centrom za podršku i razvoj civilnoga društva Delfin Pakrac .