Volonteri S.O.S. telefona prisustvovali kampanji MTV EXIT. To je turneja u borbi protiv trgovine ljudima održana u Sarajevu 29.07.2006.godine, nastupili su britanski bend Asian Dub Foundation Soundsystem, te BiH bendovi Dubioza Kolektiv i Sikter. …

MTV EXIT je zajednička inicijativa između MTV Networks Europe i MTV Europe Foundation kako bi se podigla svjesnost i povećala prevencija trgovine ženama i djevojkama radi seksulanog iskorištavanja. Stručnjaci (uključujući Međunarodnu organizaciju za migracije) su procjenili da se u Europi svake godine obavi ilegalna trgovina 200.000 ljudi – od kojih su većina žene i djevojke za seksualno iskorištavanje. Nakon Londona 11.07.2006., održan je koncert u Sarajevu 29. srpnja.
Organizator je Art Company koji nam je odobrio besplatne akreditacije jer se i sami aktivno bavimo prevencijom trgovanja ljudima. Između ostalog, bili smo i na press konferenciji čija je tema bila problematika trgovanja ljudima i predstavljanje bandova izvođača; Asian Dub Foundation Sound System, Dubioza Kolektiv i Sikter. Nakon konfreencije proslijedili smo naš promo materijal, koji se na koncertu dijelio uz sav ostali materijal MTV EXIT-a i pomogli smo u pripremi prostora za održavanje koncerta.

Turneja se nastavlja koncertima u Albaniji, Bugarskoj, Rumuniji, Moldaviji, Ukrajini i Rusiji, I završava koncertom u Minsku u Bjelorusiji 15.rujna 2006.godine. Ako budete u prilici preporučamo Vam da svakako posjetite koncert jer opravdava očekivanja.

Dodatne informacije; www.mtvexit.org