Projekt „Znanajem do promjena-za webZnanjem do promjena“ provode udruge S.O.S. – savjetovanje, osnaživanje, suradnja kao nositeljica i partnerske organizacije Udruga žena „HERA“ Križevci i Centar za podršku i razvoj civilnog društva „DELFIN“ u razdoblju od 29.12.2014. – 28.02.2016.

Vrijednost projekta u iznosu od 749.957,00kn sufinancira Europska unija u sklopu Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade RH.

Provedbom projekta se utječe na jačanje organizacija civilnog društva za pružanje usluga svojim korisnicima/ama i jačanje i očuvanje ljudskog kapaciteta organizacija, povećavanju vidljivosti OCD-a i prihvaćanju kao relevantnih lokalnih dionika, umrežavanje s javnim sektorom i pružanje pomoći i podrške osobama u nepovoljnom položaju.

Svrha projekta je jačanje kapaciteta OCD-a i međusektorske suradnje za pružanje socijalnih usluga na području Virovitičko-podravske, Požeško-slavonske i Koprivničko-križevačke županije.

Glavne aktivnosti:

  • jačanje kapaciteta OCD-a za pružanje socijalnih usluga i izrada vodiča pružatelja socijalnih usluga na području VPŽ, PSŽ i KKŽ
  • umrežavanje i povezivanje OCD-a i lokalnih dionika
  • pružanje stručne pomoći i podrške osobama u nepovoljnom položaju
  • promotivne aktivnosti

Kontakt osoba za više informacija Jelena Kolesarić, sosvt@email.t-com.hr, 033 721 500.

sos-virovitica-transparentno-web